måndag 28 februari 2011

söndag 27 februari 2011

FINA FÖDELSEDAGSPRESENTER

Har nyligen fyllt år och jag kan verkligen INTE klaga på presenterna jag fick! Min sambo tyckte tydligen att min cykel var lite skruttig och ville att jag skulle ha en ny och fin! Den är helt underart fin!


Och sen hade jag fakiskt önksat mig en symaskin av mina föräldrar, den jag har är ärvd från mormor, är av en äldre modell som väger bly. Denna är snygg och smidig och jag ska se till att börja sy mer på min alster nu =) 


Ni som väntar på lite mer pyssliga uppdateringar kan titta in igen imorgon, då blir det ett nytt kort till Kortskissen! 

tisdag 22 februari 2011

PÄRLHYACINTER

Hittade en stor grupp pärlhyacinter som passade perkfekt att plantera i en glasskål. Så små och knoppiga de var på Alla hjärtans dag när min sambo fick dem och nu har de stått på köksbordet i en vecka och är nästan helt utblommade. Önskar jag hade en rabatt att stoppa ner dem i så jag kan njuta av dem år efter år. Mamma och svärmor brukar få ta hand om dem när de gjort sitt hemma hos oss.


 

måndag 21 februari 2011

KORTSKISSEN #124

Veckans skiss hos Kortskissen hittar ni HÄR. Och så här blev mitt kort:


Med detta deltar jag även i Scraplagets månadsutmaning!

torsdag 17 februari 2011

BJUDBOK

För att friska upp minnet om vad det var jag bjöd på för mat senast så har jag gjort en bok, en bjudbok! Alla papper kommer från Inkido och sidorna har jag gjort i PowerPoint och skrivit ut på vanligt papper.



 Konstruktionen är enkel, som ett dragspel

Magnetlås

måndag 14 februari 2011

KORTSKISSEN #123

En orange kärleksförklaring! Dessutom ett kort till veckans skiss hos Kortskissen

söndag 13 februari 2011

VÅR PÅ BALKONGEN

Än dröjer det väl innan våren kommer på riktigt men jag kunde inte låta bli att köpa lite vårfint till balkongen! Har tröttnat på ljung och mossa och vill ha fina lökar istället =)

I höstas

Nu...den vackra kronan finns med 

lördag 12 februari 2011

SVART OCH GULT

Jag vet, uppdateringarna duggar inte tätt precis... Jag ska bli bättre! Hittade en layout som jag inte visat. Gjorde den här layouten först till denna utmaningen men blev inte nöjd så jag gjorde en till med samma fotografi.

En "spretig" layout...

måndag 7 februari 2011

KORTSKISSEN #122

Veckans skiss hos Kortskissen ser ni HÄR! Såhär blev min tolkning:
  

Har gjort ett triangle trifold-kort. En enkel beskrivning hittar ni HÄR.

torsdag 3 februari 2011

UTAN RUBRIK

Gjorde en layout för ett tag sedan till en utmaning, men glömde sedan skicka in den i tid...men här visar jag den i alla fall! Kom intepå någon bra rubrik och nu i efterhand behövs det inte tycker jag. Har scrappat en del foton från vår Egyptenresa nu och där står det beskrivet vad vi hittade på, även på denna layouten!